Следвайте Гласове в Кремъл предупреди, че украинският народ ще страда, ако

...
Следвайте Гласове в Кремъл предупреди, че украинският народ ще страда, ако
Коментари Харесай

Песков: Украинският народ ще страда, ако Европа изпрати танкове

Следвайте " Гласове " в 
Кремъл предизвести, че украинският народ ще страда, в случай че Западът изпрати танкове в поддръжка на Киев, съобщи Ройтерс.

Изявлението на Кремъл идва на фона на към момента неразрешения въпрос дали танкове немско произвеждане " Леопард 2 " (Leopard 2) да бъдат предадени на Украйна. На среща в петък в американската военновъздушна база Рамщайн в Германия Вашингтон и неговите съдружници не съумяха да убедят Берлин да даде такива тежки оръжия на Киев.
Днес представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че раздялите в Европа за даването на танкове на Украйна показват " все по-силното безпокойство " в редиците на НАТО. "
Но, несъмнено, всички страни, които вземат участие, непосредствено или косвено, в напомпването на оръжия в Украйна и в повишението на нейното софтуерно равнище, носят отговорност (за продължаването на конфликта) ", съобщи Песков.

" Основното е, че украинският народ е този, който ще заплати цената за цялата тази псевдоподкрепа ", добави той.
По-рано през днешния ден полският министър председател Матеуш Моравецки сподели, че е допустимо страната му да изпрати танкове " Леопард " на Украйна като част от коалиция от страни даже без позволението на Германия. Германската външна министърка Аналена Бербок съобщи в изявление, излъчено през вчерашния ден по френска телевизия, че Берлин няма да попречи на Варшава, в случай че тя реши да даде своите танкове немско произвеждане на Киев.
Същевременно Дмитрий Песков отхвърли да разяснява въпроса дали съветският президент Владимир Путин ще се кандидатира за нов мандат на поста на изборите следващата година.
" Президентът не е направил никакви изказвания по този въпрос ", сподели сбито неговият прессекретар.
Руските медии все по-често разискват проектите на Путин за 2024 година, когато по конституция би трябвало да се състоят идващите президентски избори, отбелязва Ройтерс.
Правозащитни организации, самостоятелни наблюдаващи и западни страни настояват, че изборите в Русия не са свободни, нито почтени, като за повече от две десетилетия на власт Путин е смазал опозицията, като е изпратил в заточение или зад решетките всичките си съществени съперници в страната.
Освен това се ширят обвинявания за подправяне на бюлетини, които Кремъл отхвърля.

Източници: dnes.bg, dnes.dir.bg
 
 
 
 
23 Яну 20239823 Яну 20238323 Яну 20233923 Яну 202375023 Яну 202310923 Яну 20231245Коментарисащисан западен правозащитник в неуместна поза върху алеята на ангелите в Донбас23 Яну 2023 15:30ч.
Ройтерс да се прекръсти на Сорос. Така ще е по-правдива.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Украинският народ страда достатъчно23 Яну 2023 15:31ч.
Време е озверелият и фашизиран съветски народ да опознае прелестите на войната, която по този начин буйно поддържа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023185211 Яну 2023149119 Яну 202369028 Дек 20221066
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР